Over Gertjan van den Berg

Mijn naam is Gertjan van den Berg en ik ben in 1990 begonnen als woning-stoffeerder. Na vier jaar ben ik mezelf  gaan verdiepen in de projectstoffering. Het gevoel om voor mezelf te beginnen speelde al een tijdje op. Vanaf 1 oktober 2010 heb ik de stap genomen en sindsdien werk ik voor mezelf onder de naam G van den Berg Woning- & Projectstoffering.

Geen enkele onderneming of bedrijf is gelijk, zo werkt ieder op zijn eigen manier. Mijn kracht is het meedenken met uw project en mijn vakkundigheid en ervaring te gebruiken om kwaliteit te leveren. Uitdagingen ga ik niet uit de weg en ik zal mij altijd voor 100% procent inzetten.

Ik hoop in de toekomst op een prettige samenwerking met u of uw bedrijf.


gertjanvandenberg
G van den Berg Woning- & Projectstoffering werkt onder andere met en voor: